COMARCA
- Redacció / Les Borges Blanques

Graven a les Borges el primer capítol d'un nou concurs de cuina de TV3

L'equip de producció del programa, que conduïrà Marc Ribas i s'ha d'estrenar aquesta tardor, ha estat gravant aquest dilluns i dimarts a la capital garriguenca.

La placeta del Terrall de les Borges ha estat aquest dilluns i dimarts l’epicentre del programa Pop Up Xef, un nou concurs televisiu de cuina que forma part de la nova temporada de tardor de TV3. El programa, presentat pel popular Marc Ribas, és un concurs entre dos cuiners –de fora de les Borges– que compten amb un seguit d’ajudants –aquests sí que són de les Borges– i que han d’elaborar un plat inspirats en els productes de la zona. Per això, durant el matí d’aquest dimarts, coincidint amb dia de mercat, han rodat també per carrers de la població, on compraven la matèria primera i coneixien la història i les particularitats locals. En aquest sentit, el programa servirà també per fer promoció de la zona i d’alguns elements o espais d’interès turístic, com el mateix passeig del Terrall, els gegants, l’Espai Macià o cal Gineret. De moment, no ha transcendit la data d’estrena del concurs.

Pop Up Xef es presenta com un spin-off de Joc de Cartes, és a dir, un projecte derivat de l’anterior, que continua a la graella en la seva tercera temporada. En la primera hi va concursar el restaurant Els Fogons de la Carme, de Cervià de les Garrigues.