SALUT
- Redacció / Juneda

Juneda tanca piscines, parcs, places i equipaments esportius i culturals per l'increment de contagis de coronavirus

Aquest divendres hi ha convocat un cribratge per als participants de les colònies. Entre el 26 de juliol i el 4 d'agost es van registrar 54 nous positius de Covid.

(foto: arxiu)

Davant de l’increment de contagis de Sars-CoV-2 a Juneda, en part degut al brot que es va donar entre el grup de colònies del municipi, l’Ajuntament ha decidit tancar les piscines municipals, així com tots els equipaments esportius i culturals, els parcs i les places. A la biblioteca tampoc no es permetrà l’ús de la sala, però s’hi manté el servei de préstec. La mesura, que segons el consistori s’ha pres seguint les recomanacions del departament de Salut de la Generalitat i amb la conformitat de la Comissió Interdepartamental de la Regió Sanitària de Lleida, té una vigència inicial fins el divendres 13 d’agost.

En els deu dies que van del 26 de juliol al 4 d’agost, a Juneda es van registrar un total de 54 nous casos positius de Covid, la xifra més alta de la comarca en aquest període. Atès l’elevat volum de casos, el departament de Salut ha convocat per avui divendres al migdia, a la Pista Parc Alegria, un cribratge als participants de les colònies.