SALUT
- Redacció / Les Borges Blanques

La CUP reclama el servei de radiologia per al CAP de les Borges

El grup parlamentari envia un seguit de preguntes al Govern sobre aquesta qüestió, després que Salut al·legués criteris d’”eficiència i rendibilitat”.

El grup parlamentari de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va presentar ahir una bateria de preguntes a la Generalitat sobre la manca de servei de radiologia al CAP de les Borges Blanques, després que el departament de Salut al·legués criteris d’”eficiència i rendibilitat” per no dotar el centre garriguenc d’un servei que quan es va inaugurar sí que estava previst incloure i, de fet, es va arribar a adjudicar la compra dels aparells.

La CUP defensa que “en un moment de despoblament de nuclis rurals, cal garantir els serveis bàsics per a totes i tots els garriguencs i garriguenques, que han de tenir els mateixos drets que qualsevol altre habitant de capitals de comarca d'arreu del Principat” i pregunta “quins aspectes socials s'han tingut en compte, a banda dels econòmics, per prendre aquesta decisió”. Així mateix, la formació també ha demanat si es va dur a terme la compra dels aparells i, en cas que no, què va succeir amb l'adjudicació anunciada.