GASTRONOMIA
- Redacció / Arbeca

Un altre arbequí al programa Joc de Cartes de TV3

Ramon Tudela, xef del restaurant Bonum No Rules, és un dels participants al programa emès aquest dimecres. El mes passat hi va participar Daniel Pairada, copropietari d’un restaurant a Cervelló.

Al capítol “El millor xef jove de Lleida” del programa Joc de Cartes, de TV3, emès aquest dimecres hi va participar Ramon Tudela, cuiner del restaurant Bonum No Rules. Tudela, nascut a Arbeca el 1986, està al capdavant del restaurant Bonum No Rules, un dels quatre de la capital del Segrià que hi concursaven. Abans, quan tenia 25 anys, ja havia obert el restaurant Bonum –en una altra ubicació–, havia quedat segon al Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí i havia impartit cursos en un conegut supermercat. Anteriorment, havia agafat experiència durant set anys en altres restaurants i pastisseries.

Tudela és el segon arbequí en els últims dos mesos que participa al mateix programa. A principis d’octubre hi va concursar Daniel Pairada, copropietari del restaurant Can Guitart Vell, a Cervelló. Anteriorment, l’any 2017, també hi va participar la cuinera Carme Mora, que aleshores era la responsable del restaurant Els Fogons de la Carme, a Cervià de les Garrigues. L’any 2020, el cuiner i presentador Marc Ribas va ser a les Borges Blanques per gravar un programa de Pop Up Xef, un concurs derivat de Joc de Cartes.