COMARCA, OLI
- Redacció / Bellaguarda

Més actes que mai a la tercera edició de la Mostra de l’Oli i la Tòfona de Bellaguarda

Després de fer-ho en format virtual l’any passat, l’ajuntament i la cooperativa recuperen la presencialitat i ho fan un programa més complet que la primera edició.

(foto: Xavi Minguella)

L'ajuntament i la cooperativa de Bellaguarda han organitzat el diumenge 20 de febrer la tercera edició de la Mostra Gastronòmica de l'Oli i la Tòfona, una combinació de productes que es va iniciar el 2020 però que el 2021, degut a la pandèmia, es va haver de fer en format virtual. El retorn d'enguany a la presencialitat arriba amb el programa d'actes més complet i intens dels tres anys. Així, hi haurà esmorzar popular, degustació i venda de productes de proximitat, presentacions i demostracions gastronòmiques d'oli i de tòfona, un taller infantil, una demostració de gossos tofoners i un vermut musical també amb tastos de productes.

El 15 de febrer, una representació de l'ajuntament i de la cooperativa va presentar públicament la Mostra a la seu de la Diputació de Lleida. A més de municipi oleícola, Bellaguarda va ser un dels primers on es va apostar també per la tòfona.