COMARCA
- Redacció / Cervià de les Garrigues

Els Mossos impedeixen una festa il·legal a Cervià

Una vintena de persones s'havia reunit prop de l'ermita de les Besses i hi havia començat muntar carpes i altaveus. A la zona, de difícil accés, hi havia vigent el nivell 2 del Pla Alfa pel risc d'incendi. 

Els promotors de la festa amb els materials descarregats (Foto: Mossos)

Els Mossos d’Esquadra van impedir ahir a la tarda la celebració d’una festa il·legal prop de l’ermita de les Besses, al terme de Cervià de les Garrigues. Segons informa la policia, van rebre l’avís de la presència d’un grup de persones que preparava una rave en aquest indret, on hi havia vigent el nivell 2 del Pla Alfa per risc d’incendi.

En arribar-hi, els Mossos van localitzar un grup d’una vintena de persones, que havien aribat a la zona amb set vehicles, entre els quals diversos camions i autocaravanes. Els presents havien començat a descarregar material i a muntar carpes i altaveus. Els agents els van identificar i requisar part dels equips de música. 

Davant d’aquest fet, els assistents van marxar de la zona. Segons la nota dels Mossos d’Esquadra, aquest grup era el mateix que el 15 d’abril estava celebrant una festa il·legal al terme de la Granja d’Escarp, i que va haver de ser desallotjat per l’incendi de Mequinensa.