COMARCA
- Cervià de les Garrigues

Una Agrupació d'Electors es presenta per primera vegada a les Garrigues

Els components d'Independents per Cervià

Cervià de les Garrigues comptarà a les properes eleccions municipals amb una llista formada per una Agrupació d'Electors (Independents per Cervià). Es tracta d'un conjunt de ciutadans que no estan vinculats a cap partit polític i que per formar la llista han de recollir signatures entre el conjunts dels electors d'una determinada circumscripció, segons marca la llei (consulteu enllaç inferior). El procés de recollida de signatures no es pot iniciar abans de la convocatòria electoral. Les agrupacions d'electors es constitueixen únicament i exclusiva per a cada procés electoral, per la qual cosa s'ha de fer una nova recollida de signatures per presentar candidatures en un nou procés electoral.
En el cas de Cervià, els seus impulsors expliquen que la formació neix “de la voluntat, la il·lusió i les ganes de canvi neix a Cervià una Agrupació d’Electors, que sota el nom Independents per Cervià(IperC), tenim el desig de treballar pel nostre poble”. A més, comenten que “som Independents, perquè la nostra única voluntat és acollir a tothom que tingui ganes de lluitar perquè Cervià torni a ser un poble viu, actiu i participatiu. Lluny de protagonismes i interessos personals, som un grup de persones diverses però amb un objectiu comú”.
Finalment, els electors de Cervià diuen que “vivim temps difícils, en som conscients, per això, més que mai hem de ser creatius, recuperar valors de solidaritat, de responsabilitat i de treball conjunt, potenciant els recursos que ja tenim, generant il·lusió i bons projectes, que siguin viables i de futur”.
 

www20.gencat.cat/portal/site/OVT/menuitem.8d9f3f7e23c1cd519e629e30b0c0e1a0/