OLI
- Redacció / Cervià de les Garrigues , La Pobla de Cérvoles

Oli Cometes projecta una agrobotiga i una cuina per reforçar les activitats d’oleoturisme

Els productors, veïns a Cervià però amb la finca a la partida agrícola de les Cometes, al terme de la Pobla de Cérvoles, espera tenir la tenda en marxa abans de l’estiu. Més endavant, adequarien l’espai per a tastos i degustacions. 

Tast a la finca d'Oli Cometes (Foto: Oli Cometes)

Els productors Oli Cometes, veïns a Cervià de les Garrigues però amb la finca i les instal·lacions a la partida agrícola de les Cometes, al terme de la Pobla de Cérvoles, han presentat recentment un projecte per adequar una agrobotiga i una cuina. L'objectiu de la firma és reforçar les activitats d'oliturisme que ja duen a terme des de fa anys.

Si els tràmits administratius segueixen el seu cicle, esperen tenir la tenda en marxa abans de l'estiu i, més endavant, poder construir l'espai per a tastos i degustacions. Fins ara, aquests eren a l'aire lliure i es veien limitats per la meteorologia i pels permisos en la manipulació d'aliments culinaris. 

Oli Cometes produeixen oli ecològic i biodinàmic. Són els primers productors de Catalunya amb el certificat Demeter i uns dels cinquanta elaboradors de tot el món amb aquest segell.