COMARCA
- Cervià de les Garrigues , Llardecans

Dos incendis de 3 i 1 hectàrea a Cervià i Llardecans

Un incendi va cremar aquest diumenge una superfície de 3 hectàrees a Cervià de les Garrigues. Segons el Cos d’Agents Rurals, dues d’aquestes hectàrees corresponen a terrenys agrícoles i l’altra, a vegetació forestal (pi blanc i matoll). Fins al lloc de l'incendi, s’hi van desplaçar deu dotacions dels bombers terrestres i 5 mitjans aeris.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 11.29 hores. En concret, el foc es trobava enmig d'uns camps, a l'est de la carretera que uneix Cervià de les Garrigues amb les Borges Blanques, a la vall dels Marquesos en una zona aïllada i sense presència ni d'urbanitzacions ni de masos. L'incendi es va donar per controlat a les 13.12 hores.

Llardecans

Els Bombers de la Generalitat també van treballar en un altre incendi que ha afectat aproximadament 1 hectàrea a Llardecans, a la zona de les Pedreres. L’avís es va rebre ahir a les 17.11 hores i el foc, tot i que va afectar a algun arbre, va cremar fonamentalment matolls. Van treballar en l'extinció del foc 4 dotacions terrestres i 1 mitjà aeri i a les 19.30 hores es va donar per controlat.