COMARCA, ECONOMIA
- Les Borges Blanques

Torna el cicle 'Dijous emprenedors' al CEI de les Borges

Dijous es va fer la primera de les quatre sessions previstes (foto: Aj. de les Borges)

Aquest dijous ha començat la segona edició del cicle de seminaris “Dijous Emprenedors” al CEI de les Borges, organitzat GLOBALleida a través de la xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de la Diputació, una iniciativa que pretén dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit i contribuir a difondre l'emprenedoria a les terres de Lleida.

La primera sessió portava per títol “Algunes errades que tot emprenedor hauria d’evitar” i la va impartir el professor José Alonso (UdL). Les següents classes seran “Com fer un estudi de mercat”, amb Xavier Roca (UdL), “Com crear un model d’èxit via smartphone”, amb Àlex Surroca (Use-It) i “Finançament: eines, utilitzar-les i demanar-les”, amb Salvador Pifarré (GLOBALleida). 

Sessions suspeses al novembre
El primer cicle de "Dijous emprenedors" havia de començar el 14 de novembre passat amb quatre sessions fins al desembre, però la falta d'inscrits va obligar a reduir-lo a dues càpsules informatives. Per a aquest segon cicle, es compta, d'entrada, amb una vintena d'inscrits.