COMARCA, ECONOMIA
- Juneda , Les Borges Blanques

Obre la benzinera de la cooperativa Sant Isidre de les Borges, la cinquena en cinc quilòmetres

(foto: Àngel Perelló)

La cooperativa Sant Isidre de les Borges ha inaugurat aquesta setmana la benzinera que ha estat construint en els darrers mesos als terrenys adjacents als que té l'entitat a l'avinguda Jaume Segarra, a la sortida oest del poble. Tot i que inicialment s'havia previst obrir a l'octubre passat, diversos entrebancs han fet que s'allargués la posada en marxa fins ara.

La nova estació disposa de quatre sortidors, amb tres classes de carburants (gasoil A, gasoil B i gasolina sense plom 95) i està totalment automatitzada, sense personal present. Funciona tant amb targeta de crèdit com pagaments amb metàl·lic, les 24 hores i els 365 dies de l’any. Disposa de quatre rentadors de vehicles i turismes, amb aigua i aire,  on també s’hi poden rentar tractors, camions i motocicletes.

La cooperativa ja disposava d’un sortidor de gasoil B per abastir els tractors dels socis, i amb la nova estació fa un pas endavant, obert a tercers, socis o no, tal com succeeix ja amb les estacions d'altres cooperatives, com les de Juneda o Maials. Amb aquesta, són cinc les benzineres que hi ha en el tram de cinc quilòmetres comprès entre Juneda i les Borges. S'afegeix a les que hi ha dins el nucli urbà de Juneda, a la de la cooperativa de Juneda, a la de Guissona de Masia Salat i a la de dins de les Borges. De fet, se situa just al costat d'aquesta última.