CORONAVIRUS
- Redacció / Arbeca , Juneda

Juneda i Arbeca també aixequen les suspensions d'accés als equipaments municipals

Se sumen a les Borges, que ahir ja va anunciar l’obertura de les instal·lacions que mantenia tancades des del 15 de gener. 

El pavelló de Juneda podrà tornar a acollir les activitats habituals. FOTO: Aj. de Juneda

Els ajuntaments de Juneda i Arbeca han anunciat que a partir d'avui s'aixequen les restriccions d'accés i l'organització d'activitats als seus equipaments municipals, donat que l'afectació de la Covid-19 en ambdós municipis garriguencs ha anat clarament a la baixa.

Aquestes mesures es van implantar el passat dimarts 2 de febrer i des dels consistoris, després de reunir-se ahir amb els responsables del departament de Salut a Lleida, i veient que baixaven els casos positius en ambdós pobles, s'ha decidit deixar sense efecte aquestes mesures. L'altre municipi garriguenc que també havia aplicat mesures restrictives als equipaments municipals, les Borges Blanques, ja en va anunciar ahir l'aixecament.

Pel que fa al nombre de casos positius, a Juneda en els darrers catorze dies s'han comptabilitzat 14 casos, lluny de les xifres de mitjans de gener on es va registrar, com a tota la zona nord-est de la comarca, un increment considerable de contagis. A Arbeca, en la darrera quinzena hi ha hagut 10 nous casos.