CARRETERES
- Redacció / Cervià de les Garrigues , La Pobla de Cérvoles

Cervià reasfalta el seu tram de la pista que va a la Pobla

És poc més d’un quilòmetre, fins al riu Set, ja que a partir d’allà la pista entra en terme de la Pobla de Cérvoles, però el govern municipal d’aquest poble assegura no poder assumir la reforma.

(foto: Xavi Minguella)

L'empresa Romà Infraestructures ha acabat aquests dies l'asfaltatge de la pista de Cervià a la Pobla de Cérvoles al tram de poc més d'1 km que queda dins el terme del primer municipi, entre el poble i el riu Set, just després del pont que el creua. De fet, el pas que s’ha asfaltat per sobre del riu és uns metres abans que el pont que es feia servir abans de l’aiguat del 2019, que se’l va emportar.

Les obres es van adjudicar a la primavera i comptaven amb una subvenció de 150.000 euros de la Generalitat i del govern espanyol. L'alcaldessa de Cervià, Mercè Rubió, lamenta que no es pugui arreglar la pista sencera. "És una llàstima, perquè just després del nou asfaltat ja hi ha uns clots impressionants", diu.

L'alcalde de la Pobla, però, on hi ha els 7,5 km restants, no té prevista cap actuació al respecte. "No ho podem assumir econòmicament", assegura Jaume Estradé, que afegeix que “el terme és molt gran i hi ha molts camins per arreglar”.