LLEURE
- Redacció / Juneda

Juneda també esgota entrades pels concerts de pagament de Festa Major

Ja no hi ha entrades per a les actuacions dels Catarres d’aquest divendres i La Fúmiga dissabte. Es van posar a la venda a preus populars de tres euros.

Un concert de Festa Major a la Pista Parc Alegria. (foto: Aj. Juneda)

L’Ajuntament de Juneda va informar diumenge a la tarda que ja no quedaven entrades per als concerts de Festa Major de divendres 25 i dissabte 26, els únics actes amb accés de pagament. Tant l’actuació del grup Els Catarres com La Fúmiga es van posar a la venda el 14 d’agost a un preu popular de tres euros, però els primers dies es reservaven per a que les adquirissin els veïns del poble, amb un màxim de quatre per persona, i a partir del 18 d’agost s’obrien a la resta de públic. Diumenge, el consistori va informar que ja s’havia assolit l’aforament màxim.

Els dos concerts tindran lloc a la Pista Parc Alegria. El de divendres comença a quarts de 2 de la matinada (abans hi ha el correfoc, que comença a les 11 de la nit) i, a més dels Catarres, actuaran Pelukass i DJ Moncho. El dissabte, la festa comença a mitjanit amb DJ Calad, La Fúmiga i Akelarre, per cloure amb el mateix DJ inicial, que també amenitzarà la rua de les 7 del matí des de la pista fins a la plaça Jacint Rosinach, on hi haurà esmorzar popular amb orelletes i meló i, seguidament, festa holi.

Les llotges de Festa Major de Juneda enguany eren gratuïtes i també s’han esgotat. Els veïns podien reservar-les entre el 10 i el 18 d’agost a l’Ajuntament, una per unitat familiar, i s’adjudicaven per ordre de sol·licitud. Després d’uns dies amb diversos actes lúdics i culturals com a preludi, la Festa Major pròpiament comença aquest divendres al migdia amb el repic de campanes, que es podrà veure des de dins. Fa uns dies, el concert principal de la Festa Major d’Arbeca també va assolir l’aforament màxim disponible.