COMARCA

Detenen tres persones que podrien estar vinculades als últims robatoris en granges de Sarroca

Els Mossos els van veure sortir d’una granja del terme dimecres al vespre i els van detenir a Torres de Segre amb material que haurien robat

(Foto:Google Maps)

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 de març cap a les nou del vespre tres persones, dues veïnes d'Alcarràs i una de Lleida, després de veure'ls sortir d'una granja de Sarroca de Lleida. Els sospitosos van poder fugir però la policia els va interceptar a Torres de Segre. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, al cotxe hi duien tres garrafes de gasoil i ferralla que haurien robat d'una granja de Torres de Segre i diverses eines que servirien per cometre els robatoris.

La policia catalana investiga si els presumptes lladres detinguts, dos dels quals amb antecedents penals, tindrien vinculació amb els robatoris en granges comesos entre la matinada de divendres i dilluns al terme municipal de Sarroca. Els Mossos han rebut la denúncia dels propietaris d'explotacions agràries de tres d'aquests robatoris, tot i que des de l'Ajuntament de Sarroca en tenen coneixement de tres furts més que s'haurien comès en aquest període en granges ubicades al camí que va cap al pantà d’Utxesa. El modus operandi dels lladres dels últims robatoris seria similar a furts comesos l'any passat a les mateixes explotacions, segons expliquen fonts municipals.
 

Identifiquen falsos comercials d’empreses elèctriques a la comarca

Els ajuntaments de diversos pobles del sud de les Garrigues han alertat als seus veïns de la possible presència d'informadors falsos de companyies elèctriques. Als presumptes comercials van ser identificats ahir a Flix i es té constància que haurien passat per alguns pobles garriguencs. Es demana precaució a l'hora d'acceptar serveis oferts per part de comercials sospitosos.