Cultura

Fa 4 mesos - Les Garrigues

Activitats a cinc pobles de la comarca per les Jornades Europees de Patrimoni

La iniciativa sorgeix del Consell d'Europa i la Comissió Europea, i el Departament de Cultura la coordina a Catalunya. S'obriran equipaments, es faran visites guiades i tindran lloc xerrades sobre història local. 

Fa 3 anys - La Floresta

Veïns de la Floresta ofereixen la seva música i el seu art des de balcons i cases

La iniciativa popular, que encetava els actes de la Festa Major, va aplegar 13 artistes en un itinerari lliure per carrers i places del poble.

Fa 7 anys - La Floresta

L'artista de la Floresta, Edith Schaar, proclamada Garriguenca de l'Any

 L'artista de la Floresta, Edith Schaar, és la nova Garriguenca de l'Any. Nominada als premis Olivera d'Or 2016 per part del Centre d'Estudis de les Garrigues, aquest matí se li ha comunicat que el jurat ha considerat que és ella qui es mereix el premi enguany. De fet, l'elecció ha estat gairebé per unanimitat. Van ser set les persones representants d'entitats qui hi van assistir a la votació i el resultat va ser de cinc vots per Schaar, un per la també nominada Aula d'Extensió Universitària i un en blanc. Els altres nominats eren el Centre d'Estudis de les Garrigues i la Revista Cultural el Cérvol. El lliurament del premi es farà durant el pregó de la Festa Major de les Borges Blanques, juntament amb el guardó de Borgenc o Borgenca de l'Any, que encara es desconeix a se li atorga.

Classificacions de la jornada

Consulta tots els resultats esportius dels equips garriguencs en aquest cap de setmana.